14 Temmuz 2013 Pazar

Sen Gitmeden Önce Not Fade Away filmini full hd online izle

Sen Gitmeden Önce
Not Fade Away


 Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2013

Yapımı : 2012 - ABD

Tür : Dram

Süre: 112 Dak.

Yönetmen : David Chase

Oyuncular : James Gandolfini ,  Jack Huston ,  Samantha Ryan ,  Brad Garrett ,  Bella Heathcote

Senaryo : David Chase

Yapımcı : Mark Johnson ,  David Chase

Favori : 3 kullanıcının favori filmi



Film Özeti

David Chase’in bu ilk yönetmenlik denemesi 1964 yılında New Jersey’de geçiyor. Filmde yetenekli bir şarkıcı ve söz yazarının öncülüğünde kendi rock gruplarını kurmak isteyen bir grup arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Film dönemin birbiriyle çelişen akımlarını ve ideolojilerini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Tüm bu sahnelerin arka planında ise efsanevi Steven Van Zandt tarafından hazırlanmış olan dinamik soundtrack’ler var. Filmde John Magaro, Jack Huston, Will Brill, Bella Heathcote, James Gandolfini, Brad Garrett ve Christopher McDonald rol alıyor.


 Yönetmenin ilk filmi bence çok ağır bir giriş yapmış dıram filmi risklidir yınede görmeden birşey diyemeyiz.

 Bu filmin amacı nedir? Yani ne alakaaaa Sen Gitmeden Önce Not Fade Away filmini izlemelimiyiz acaba diye soruyor insan dogal olarak boylede film olmazki abi ya mısır cerezı yemekten helak oldum filmde hanı Sen Gitmeden Önce Not Fade Away adını nerden bulmus bıkere fılmle ne alaka konusu vizyona gırısı falan bılmıyorum ya beni acmadı bu film uyurum ben bu filmde yahu kesin yani.

Sen Gitmeden Önce Not Fade Away filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder